MUSIQADA SPORTNING AHAMIYATI - Abduraximov, Azam (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada o‘quvchilarga talim – tarbiya berish jarayonida musiqa sadolari asosida jismoniy mashqlarni bajarishning o‘ziga xos yo‘llari yoritilgan.