ODDIY QORA BALIQNING (Schizothorax intermedius.M) BIOLOGIYASI - Sindorov, Abdumo’min (Джизакское инновационное образование, 2021)
ushbu maqolada oddiy qora baliqni Sirdaryo va Toshkent viloyotlarninig suv havzalarida uchrashi,ularning ko’payishi va serpushtligi o’rganildi.Olingan natijalar mavjud adobiyotlardan foydalanib tanqidiy taxlil qilindi.