SURXONDARYO VILOYATIDA EKOTURIZMNI TASHKIL ETISH VA RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Mamarizaev, Shuxrat (Джизакское инновационное образование, 2021)
Mazkur maqolada Surxondaryo viloyatning ekoturistik imkoniyatlarini ochib berish, tog‘ va tog‘oldi hududlarini ekoturistik rayonlashtirish masalalari ekoturizm nuqtai nazaridan tadqiq etilgan.