Ўзбек болалар адабиётида роман жанрининг майдонга келиш омиллари - Lutfullayev, Jahongirjon (Джизакское инновационное образование, 2021)
Ушбу мақолада ўзбек болалар адабиётида роман жанрининг юзага келиш омиллари ҳақида фикр юрититилган ва ўзбек болалар романчилигининг тараққиёт тамойиллари белгиланган.