TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR - Otabekov, Akbar (Джизакское инновационное образование, 2021)
Mazkur maqolada bugungi kunda O‘zbekistonda amalga tadbiq etilayotgan yangi soha milliy elektron ta’lim tizimini shakllantirish va rivojlantirish borasidagi takliflar, mazkur sohada jahondagi ilg‘or tajribalar misolida tahlil etilgan.