FRAZEMALAR MAZMUN-MOHIYATI TILDA TUTGAN OʻRNI VA AHAMIYATI - Tursunova, Nodira (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqolada, frazeologik birliklarning semantikasi haqida soʻz bordi. Ingliz va oʻzbek tillaridagi frazeologizmlarning mazmunmohiyati, funksional xususiyati asosida guruhlarga ajratilib, tasnif qilindi.