MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASASI VA MAKTAB XAMKORLIGI - Atabekov, Fozil (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Mamlakatimizda mustaqillik yo’lidagi ilk qadamlardanoq jamiyatning barcha sohalarini qamrab olgan siyosit va iqtisodiy tub islohotlar amalga oshirila boshlandi. Ta’lim sohasida, jumladan uning birinchi pog’onasi hisoblanmish maktabgacha ta’lim sohasida ham katta o’zgarishlar qilinmoqda. MTM bilan maktab o‘rtasidagi izchillik ta’limning shakl va uslublarida ham bu o‘z aksini topgan. Bugungi kunda ushbu izchillik dozlarb masaladir. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasasi va maktab xamkorligi yoritilgan.