«БАСТАУЫШ СЫНЫПТАРДА ТОПТЫҚ ЖҰМЫСТАРДЫҢ ТИІМДІЛІГІ »: БАСТАУЫШ СЫНЫПТАРДА ТОПТЫҚ ЖҰМЫСТАРДЫҢ ТИІМДІЛІГІ - Бердекенова, Мендигул (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2025)
Қазіргі мектептің басты мақсаты- әр оқушының қабілетін ашу, бәсекеге қабілетті жеке тұлғаны өмірге дайындау, заманауи білім, дағдылары мен қасиеттерді дамыту. Белсенді әдістерді қолдану арқылы мұғалім оқушыны ойлануға, практикалық іс-әрекет дағдыларын дамытуға мүмкіндік жасайды.