NAVOIYNI ANGLASH TA’LIMIY MUAMMO SIFATIDA - Oymatova, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada Alisher Navoiy asarlarini umumta’lim maktablarida o‘rganishning ayrim murakkab jihatlari va ularni bartaraf etish yo‘llari xususida so‘z yuritiladi.