Shohida BO’LAJAK INGLIZ TILI O’QITUVCHILARINI TAYYORLASHDA IJTIMOIY KOMPETENSIYAGA ASOSLANGAN YONDASHUVNI SHAKLLANTIRISH: BO’LAJAK INGLIZ TILI O’QITUVCHILARINI TAYYORLASHDA IJTIMOIY KOMPETENSIYAGA ASOSLANGAN YONDASHUVNI SHAKLLANTIRISH - Buzrukova, Shohida (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada bo’lajak ingliz tili o’qituvchilarini tayyorlashda ijtimoiy kompetensiyaga asoslangan yondashuvning ba’zi jihatlari ko’rib chiqiladi. Ingliz tilini o’qitishning asosiy komponentlari ko’rsatilgan. Shuningdek, u ingliz tilini o’rganishda kommunikativ usullarning asosiy tamoyillarini ochib beradi.