gulchehra CHET TILLARINI O’RGANISH VA UNDAGI USULLARNING AHAMIYATI: CHET TILLARINI O’RGANISH VA UNDAGI USULLARNING AHAMIYATI - Alibekova, Gulchehra (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Chet tilini o’rganish hozirgi kunda zamon talabi hisoblanadi .Biz uni o’rgishanning samarali va oson usullarini ko’rib chiqamiz. Bular o’qish ,eshitish ,yozish ,va gapirish bu to’rtta metodni biz lug’at boyligi , grammatika va talaffuz qilish orqali mukammallashtiramiz.Grammatikaning sodda shakli ega+kesim +to’ldiruvchi shaklidan ,lug’at boyligini qiziqarli matnlar orqali ,talaffuzni esa qo’shiq eshitish orqali o’rganamiz.