isroilataboyev2@gmail.com LINGVISTIK HODISA SIFATIDA TANBEH BERISHGA LUG’AT YONDASHUVI: LINGVISTIK HODISA SIFATIDA TANBEH BERISHGA LUG’AT YONDASHUVI - Ataboyev, Isroil (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolamizning ushbu qismida lug’aviy yondashuvning kuchli tomoni — uning leksik semantikasini tahlil qilish orqali aniqlangan hodisaning chegaralarini aniqlashtirish qobiliyatidan to’liq foydalanishga harakat qilamiz.