Nilufar12 ZAMONAVIY DUNYODA TARJIMONLIK FAOLIYATIGA BIR NAZAR: ZAMONAVIY DUNYODA TARJIMONLIK FAOLIYATIGA BIR NAZAR - Turdiyeva, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Qadim zamonlardan buyon tarjimonlar turli tilli xalqlarning va davlatlarning muloqotga kirishishiga yordam berib kelmoqdalar. Tarjimonlar faoliyatlari davomida hayotning turli jabhalariga tegishli turli janrdagi matnlar bilan ishlaydi.