AVAZ O’TAR MA’RIFAT KUYCHISI - Abdullaeva, Ozoda (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqolada o’zbek mumtoz adabiyotining taniqli vakili Avaz O’tar o’g’lining hayoti va ijodi, uning ma’rifatparvarlik ruhida bitilgan “Til”, “Maktab” she’rlari tahlil qilinadi. Asarlarining o’quvchilar tarbiyasidagi ahamiyati yuqori ekanligi ta’kidlanadi.