MADANIYAT VA TIL BOG’LIQLIGI - Xasanova, Kamila (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Har qanday tilni o'rganadigan kishi, shuningdek, shu tilning bir nechta milliy fazilatlari, urf-odatlari va madaniyatini o’rganadi. Bir nechta tillarni biladigan inson millat yoki xalq madaniyatini o'zlashtirganlar qatoriga kiradi Chunki til millat va madaniyat bilangina o'z o’rniga ega.Mazkur maqolada til va madaniyatning o’zaro bog’liklik xususiyatlari va bir nechta tilshunoslarning fikrlari keltirilgan