MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARI RAHBARLARIDA HUQUQIY TARBIYANI RIVOJLANTIRISH - Atabekov, Fozil (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalari rahbarlarida huquqiy tarbiyani rivojlantirish masalasi yoritilgan. Zero, bugungi kunda huquqiy ongni rivollantirmasdan tizimni boshqarish zalolatga eltuvchi yo’l hisoblanadi.