NO, KYOUGEN VA KABUKI - YAPON TEATRLARINING O’ZARO FARQLI TOMONLARI - D, Jo'ramurodov (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Mazkur maqolada yapon milliy teatrlari bo’lmish No, Kyougen va Kabukining vujudga kelish jarayonlari hamda o’zaro farqli tomonlari batafsil yoritilgan.