Bahrom PEDAGOGIK INNOVATSIYALARNING MOHIYATI, TASNIFI VA YO`NALISHLARI: PEDAGOGIK INNOVATSIYALARNING MOHIYATI, TASNIFI VA YO`NALISHLARI - Karaboshev, Bahrom (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Zamonaviy jamiyatda chet tillarining roli ortib bormoqda. Chet tilini bilish jahon madaniyatiga qo‘shilish, o‘z faoliyatida internetning ulkan resurslari imkoniyatlaridan foydalanish, shuningdek, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT) va multimedia o‘quv qurollari bilan ishlash imkonini beradi. Shu munosabat bilan chet tilini o‘qitishda kompyuter axborot texnologiyalaridan foydalanish metodikasini ishlab chiqish zarurati paydo bo‘ldi. Yangi axborot pedagogik texnologiyalari ta’lim jarayonining bir qismiga aylanib bormoqda.