Sabohat O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARIDAGI FRAZEOLOGIK IBORALARNI QIYOSIY O‘RGANISH: O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARIDAGI FRAZEOLOGIK IBORALARNI QIYOSIY O‘RGANISH - Kartillayeva, Saboxat (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada frazeologik iboralar o‘zbek va ingliz tillarida qiyosiy o‘rganilib, ularning farqli va o’xashash tomonlari faktik misollar asosida tahlil qilingan.