tursunov_ajon@mail.ru MATNSHUNOSLIKDA GAP ASOSIY MATN BIRLIGI SIFATIDA: MATNSHUNOSLIKDA GAP ASOSIY MATN BIRLIGI SIFATIDA - Tursunov, Tursunov (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Grammatik nuqtai nazardan, jumla matnning markaziy tarkibiy birligi sifatida qaraladi. Shu o`rinda "jumla" birligi matnni tahlil qilish uchun mos asos yaratishi uchun qanday belgilanishi kerakligi haqida savol tug'iladi.