A ODDIY BO’YIMODARON – TISYACHELISTNIK OBIKNOVENNIY – ACHILLEA MILLEFOLIUM: ODDIY BO’YIMODARON – TISYACHELISTNIK OBIKNOVENNIY – ACHILLEA MILLEFOLIUM - Uralova, Uralova (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada Oddiy bo’yimodaron – tisyachelistnik obiknovenniy – Achillea millefolium o’simligining tasviri, geografik tarqalishi, qo’llaniladigan qismi, kimyoviy tarkibi, dorivorlik xususiyati haqida M.A.Jo’rayeva va N.S.Abdullayeva ustozlaning izlanishlari va o’quv qo’llanmalari foydalangan holda yozildi.