A ФРАНЦУЗ РОМАНТИЗМИ ВА ВИКТОР ГЮГО ИЖОДИ: ФРАНЦУЗ РОМАНТИЗМИ ВА ВИКТОР ГЮГО ИЖОДИ - Қаршибаева, Улжан (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Мақолада романтизм XIX асрда Европа адабиётидаги йирик оқим бўлгани, Гюго эса француз романтизм мактаби асосчиларидан бири сифатида ўз асарларида инсон қадр-қиммати, озодлиги, жамият ва халқ тақдирини тасвирлангани очиб берилган