ADABIYOT VA FAN O'RTASIDAGI MUNOSABATLAR MUAMMOSI TAHLILI - Alqarov, Nazarbek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Maqolamizda adabiyot va fan o'rtasidagi munosabatlar muammolari ko`plab olimlarning ishlaridagi misollar bilan tahlil qilinadi.