OLIY TA’LIMDA RUSIYZABON GURUH TALABALARIGA «HISHAYAJON, BUYRUQ-XITOB UNDOVLARI » MAVZUSINI O‘TISHGA DOIR AYRIM TAVSIYALAR - Iskandarova, Aybibi; Yusupov Shermatilla Raxmatovich , (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Maqolada undov so‘zlarning matnda qo‘llanish holatlariga to‘xtalindi. Shuningdek, gapda deb, degan so‘zlari bilan bog‘lanib, hol, aniqlovchi, otlashganda ega, to‘ldiruvchi, aniqlovchi vazifalarini bajarishi haqida nazariy fikrlar bildiriladi.