AMIR TEMURNING MAMLAKAT OBODONCHILIGI BORASIDAGI FAOLIYATI HAQIDA - Furqatov, S.; Toshboyev, Asliddin (Журнал истории и общества, 2021)
Ushbu maqolada Amir Temurning mamlakat obodonchiligi borasidagi faoliyati tahlil qilingan.