ЗНАЧЕНИЕ ЦЕННОСТЕЙ В ФОРМИРОВАНИИ ЖИЗНЕННЫХ ЦЕЛЕЙ У МОЛОДЕЖИ - Karimov, Sanjar (Журнал истории и общества, 2024)
Мазкур мақолада қадриятларнинг мазмун-моҳияти, қадриятларнинг ёшларда ҳаётий мақсадлар шаклланишидаги аҳамияти ижтимоий-фалсафий жиҳатдан таҳлил қилинган.