Буюк алломаларимиз таълимотларида инсон ва табиат муносабатлари масалалари - Кистаубаев, Савлибек (Журнал истории и общества, 2021)
Ушбу мақолада буюк алломаларимиз таълимотларида инсон ва табиат муносабатлари масалалари таҳлил этилган.