ШУКУР ХОЛМИРЗАЕВНИНГ “ЎН САККИЗГА КИРМАГАН КИМ БОР” ҚИССАСИДА ИНСОН ХАРАКТЕРИ ТАЛҚИНИ - dildora, hakimova (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Ушбу мақолада Шукур Холмирзаев қиссаларида қаҳрамонлар дунё қараши, уларнинг феьл-атвори, кечинмаларида муайян тарихий даврнинг ўзига хос ижтимоий-сиёсий манзараси, кишиларнинг турмуш тарзи маҳорат билан баён этилгани кўриб чиқилади.