ЭРКИН ВОҲИДОВНИНГ “СЎЗ ЛАТОФАТИ” КИТОБИ УМРБОҚИЙЛИГИ - ne’matova, sapura (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Мақолада Эркин Воҳидов ижодининг ўзига хос жиҳатлари ва айрим муҳим қирралари “Сўз латофати” асари мисолида таҳлил этилган.