Insoniy fazilatlar targ’ibotida "Qutadg’u bolog"ning o’rni - Boysinov, Sohibjon (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Mazkur maqolada "Qutadg’u bilig" dostonida inson kamoloti masalasiga doir bildirilgan fikrlar yuzasidan mulohaza yuritilgan