CAK-MACCAГET ЭПOCИ BA УНИНГ Ў3БEK ФОЛКЛОРИДАГИ ЭПИК ТАЛҚИНЛАРИ - Isroilov, G`ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
МАҚОЛАДА CAK-MACCAГET ЭПOCИ BA УНИНГ Ў3БEK ФОЛКЛОРТДАГИ ЭПИК ТАЛҚИНЛАРИ МАВЗУСИ ЁРИТИЛГАН