. Shuhratning “Mangulik” dostonida xalqona poetik tafakkur.: Xorazm Ma’mun akademiyasi axborotnomasi. –Xorazm: Xorazm Ma’mun akademiyasi noshirlik bo‘limi, 2022. №9/4.–B.68–73. - Rajabova, Marifat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada Shuhrat bolalarga tahlil va taqdiq qilingan