“HEALTH CARE” ТАФАККУРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ИЖТИМОИЙ-ПЕДАГОГИК ЗАРУРИЯТЛАРИ - mattiyev, bmsamdu (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
МАҚОЛАДА “HEALTH CARE” ТАФАККУРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ИЖТИМОИЙ-ПЕДАГОГИК ЗАРУРИЯТЛАРИ БЕРИЛГАН