ИНТЕРФАОЛ УЦИТИШНИНГ МЕТОДОЛОГИК РИНЦИПЛАРИ - Isroilov, G`ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Интерфаол укитиш жараёни анъанавий (доска ёнидаги) укитишдан фаркли уларок бир канча методологик кирралар устунлигига эга. Бу авваламбор, иштирокчиларнинг уйин коидаларини ишлаб чикувчи муаллим ва бир-бири билан фаол, эмоционал тусдаги муносабатларига асосланади.