Достонларда қўлланилган кийим-кечак номлари - Fayzullayeva, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Ушбу мақолада халқ достонлар тилига хосланган кийим-кечак номларини билдирувчи лингвомаданий бирликларнинг лексик семантик хусусиятлари, уларнинг турлари таҳлил қилинган.