“ODOB AS SOLIHIN” ASARINING INSON MA’NAVIYATINI OSHIRISHDAGI O‘RNI - Boysinov, Sohibjon (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Muhammad Sodiq Qoshg‘ariyning “Odob as solihin” asarida odob-axloq masalalari, asarning tarbiyaviy ahamiyatga ega bo‘lgan qismlari misol tariqasida beriladi va bu asar hozirda ham o‘z mohiyatini yo‘qotmaganligini ko‘rishimiz mumkin.