Реалликнинг образли тасвири : / «Ажиниёз номидаги Нукус давлат педагогика институтининг илм, таълим ва тарбия масалаларини ривожлантиришдаги ўрни»: Республика илмий-назарий анжумани материаллари. – Нукус, 2010. – Б. 270–271. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Реалликнинг образли тасвири tahlil va talqin qilingan.