Шеъриятда саккизлик намуналари: / Ўзбекистон ёш тилшунослари ва адабиётшуносларининг «Баркамол авлод йили»га ба?ишланган илмий анжумани материаллари. – Тошкент, 2010. – Б. 121–122. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Шеъриятда саккизлик намуналари tahlil va talqin qilingan.