Доцент Мардонқул Турсунпўлатовнинг 70 йиллик юбилейига бағишланган илмий-амалий анжуман "УМУМФИЛОЛОГИК ТАДҚИҚОТЛАР: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР МАТЕРИАЛЛАР" мавзусидаги конференция материаллари - tursinpo'latov, mardonqul (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Тўплам филология фанлари номзоди, доцент Мардонқул Турсунпўлатовнинг 70 йиллик юбилейи муносабати билан чоп этилган бўлиб, ундан филология фанлари ҳамда уларни ўқитиш билан боғлиқ бўлган муаммоларга бағишланган илмий ва илмий – методик мавзуидаги мақолалар ўрин эгаллади.