ANTONIMIYA HODISASINI O`QITISHDA FOLKLOR NAMUNALARIDAN LINGVISTIK MASHQ SIFATIDA FOYDANALISH - Abduvaliyeva, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Maqolada ona tili darslarida leksikologiya bo`limiga oid antonimiya mavzusiga doir lingvistik mashqlarni tuzishda xalq og`zaki ijodi namunalari hisoblangan maqol va topishmoqlardan foydalanishning samarali usullari haqida fikr yuritiladi.