“TUBSIZ OSMON” QISSASIDA BOLA RUHIYATI TASVRIRI - Qulbaxor, Qurbonova (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ushbu maqolada e’lon qilingan davrda “Yilning eng yaxshi qissasi” degan e’tirofga sazovor bo‘lgan asar “Tubsiz osmon” qissasida bola kechinmalari jamiyatdagi razilliklarning ochib berilishi tahlilga tortilgan.