Истиқлол даври ўзбек комедияларининг ўзига хос хусусиятлари - Jurayev, murodulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Мақолада мустақиллик даври ўзбек драматургияси ва комедиянавислигида Абдуқаҳҳор Иброҳимов ҳамда Эркин Хушвақтов алоҳида ўринга эга бўлган ижодкор асарлари ўрганилган.