Ҳаёт зарварақларида кечган салмоқли умр( Домла Сувонқулов Абдулаҳад Келдиёрович замондошлар хотираасида) - suvonqulov, baxtiyor (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ушбу туплам Сангзор воуасида богилангич синф укувчилари ва уцитув- чилари учун узига хос математик цулланмаларни яратган олим, педагогика фанлари номзоди, доцент Сувонкулов Абдулсцад Келдиёровичнинг хоти - расига багигиланган. Тупламга А. Сувонкуловнинг устозлари, уамкасблари, синфдош ва курсдом дустлари, шогирдлари, цариндошлари ва боища яциндан билган кишилари томонидан ёзилган хотиралар жамланган