O’ZBEKISTONDA JISMONIY TARBIYA SOHASI BO’YICHA KADRLAR TAYYORLASH - J., Axtamov (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
O’zbekiston mustaqillikni qo’lga kiritishi barcha sohalar kabi jismoniy madaniyat va sportni rivojlantirishda barcha imkoniyatlar yaratildi.