STEM TA'LIM TIZIMI - Sattarova Yulduz va Axrorova Dildora, (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Ushbu maqolada STEM ta'lim tizimi nima va uning vazifalari, samaradorligi, qanday ta'lim sohalarda qo'llash mumkinligi haqida maʼlumot beriladi. Davomida esa, bu ta'lim tizimining joriy qilinishi hamda uning natijasi qanday boʻlishi haqida qisqacha tushunchalar berilgan.