Mekhriniso KadirovnaAbuzalova1 , Nafisa Izatullayevna Gaybullaeva: Peculiarities Of The Integration Of Linguistics And Medicine - Gaybullayeva, Nafisa (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan