Turkiy adabiyotning jahon madaniyatidagi o'rni - Boysinov, Sohibjon (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Turkiy xalqlar insoniyatga ko'plab buyuk shaxslarni, shu jumladan ko'plab yozuvchi va shoirlarni berishdi