ASAR NOMLARI VA UNDAGI RAMZIYLIKNING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Kiryigitova, Nigora (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada mustaqillik davri oʻzbek adabiyoti asarlarining nomlanishi va asarlardagi tub burilish hamda yangicha mavzu talqinining ramziylikka yoʻgʻrilgani haqida soʻz yuritiladi