Пейзаж лирикасида ҳиссий тафаккур табиати : // Илим ҳәм жәмийет. – Нөкис, 2006. - № 1-2 - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Пейзаж лирикасида ҳиссий тафаккур табиати tahlil va talqin qilingan.