АлдашеваШ. Poetigal groups in the Uzbek literature : / Scienсe and Education. – Munich (Germany), 2012. – Р.24–26 - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada АлдашеваШ. Poetigal groups in the Uzbek literature tahlil va talqin qilingan.